Kategorier
Jul

Julen varer længe.. koster mange penge.

Hej alle i kære læsere her på bloggen. Min tidligere blog her på blunck domænet blev ødelagt, så nu var jeg desværre nødt til at starte forfra igen. Det’ træls, men det går skam nok.

Idag vil jeg snakke lidt om julen igen, hvilket jeg også gjorde på min bloggersdelight blog: http://linealivceleste.bloggersdelight.dk/2017/11/07/jul-overalt-fantastisk-eller-skraekkeligt/

Nu nærmer vi os jo december med hastige skridt, og for det første bliver det her mit sidste år som mindreårig – så det er da lidt ubehageligt hvor hurtigt året er gået. Hvad har man da også brugt tiden på i det forgangne år? Man kan jo næsten ikke huske det – og så alligevel er der mange godt ting at kigge tilbage på.

Min søster blev jo gift, min anden søster fik ny kæreste, min bror fik læreplads på Oslobåden og tja der sker nogenlunde de samme kedelige ting for mig som sidste år.

Noget af det værste ved julen er nok de dyre priser og alt den lækre mad – der desværre sætter sig lidt for godt fast til ens krop 😉

I år vil jeg prøve noget nyt i december – brug lidt færre penge og motionere lidt ekstra 😉

Glædelig 22. november 😉 😉

3 kommentarer til “Julen varer længe.. koster mange penge.”

Velkommen tilbage. 🙂
WordPress er nådesløs når man ændrer i indstillingerne. Sådan er det. Men heldigvis var det ikke meget, der gik tabt, og med ny energi og sædvanlig passion, så er du oppe igen, og mon ikke 2018 bliver året hvor bloggen vokser sig stor? Håbet er i hvert fald lysegrønt herfra.
God dag herfra til alle læserne.

Tusind tak, du gamle! Ja det er de desværre, kan jo bare selv lade være at rode rundt ved ting jeg ikke forstår 😉 Og ja masser af ny energi! Tak for de gode ord, onkel, og god dag! 😀

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *