Ellevte låge – fandens fødselsdag

I gamle dage betalte man som bekendt sine terminer halvårligt, og derfor er 11. juni og 11. december også kaldet ‘fandens fødselsdag’… I disse moderne tider betaler de fleste helt sikkert deres terminer månedligt, men det er stadig en meget sjov historie. Især fordi det i vores familie faktisk er en glædens dag. Det er nemlig dagen, hvor nevøen Lasse har fødselsdag, så stort tillykke herfra.

Det er nemlig i dag, jeg gerne vil dele et link med opskrifter til årets julemad. Alt for damerne har lavet en glimrende oversigt, som fint supplerer de opskrifter jeg tidligere har delt på foregående års julekalendere. Du kan se oversigten herfra: https://www.alt.dk/emner/julemad.

Har du en familieopskrift, du synes kunne være sjov at dele, så smid gerne en kommentar.

Rigtig god dag herfra til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.