Niende låge – Parplanen fra Maj Wismann

Faste følgere af Julekalenderen for alle husker måske, at jeg introducerede websexologen Maj Wismann som syttende låge sidste år. I år skal vi kigge på noget, jeg varmt kan anbefale alle par – og singler kan også få gavn af denne parplan, for den giver ideer og inspiration til de krav du både stiller til dig selv, og en kommende partner.

Du kan læse mere om parplanen her: https://websexolog.dk/parplan/.

Hvad er Majs mission med denne parplan?

Det er et godt spørgsmål. Nogle udgiver bøger med forud definerede facitlister, men det er ikke tilfældet her. Maj giver nemlig de vigtigste parter i det gode parforhold muligheden for, at finde hinanden. Via øvelser og centrale spørgsmål får I chancen for, at tale sammen dels om hvad I forventer af hinanden, men også hvad I bringer ind i relationen.

Det er vigtigt at fejre succes, og det er mindst lige så vigtigt, at turde inddrage hinanden i de svære ting: hvad der fungerer knap så godt, og hvordan I kan komme videre i fremtiden sammen.

Lige siden Parplan 2014 har Maj Wismann vist par hvordan de kan blive bedre som par – hvordan de kan få kærligheden til at trives.

Maj bruger selv denne Parplan i sit eget ægteskab

Det er vigtigt, at man selv praktiserer det man lærer andre, og en af kvaliteterne ved denne parplan er netop, at Maj bruger denne parplan i sit eget ægteskab. Du får med andre ord hands-on experience i forhold til, at spørgsmålene og metoderne ER gennemprøvede.

Det er ikke kun teori! Det er praksis kombineret med nyeste teorier. Maj står aldrig stille, og hun er selv i gang med videreuddannelse, alt sammen til gavn for de af os, der følger hendes brevkasse og blog – og altså også følger med i parplanen.

Jeg håber du blev inspireret af dagens låge til selv at tjekke parplanen ud. Alle julekalenderens læsere ønskes en rigtig god dag herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.