Femte låge – Podcasten De højere magter

Her fungerer Anders Laugesen og Paula Larrain, og de vil med podcasten De højere magterudfolde troens verden og undersøge livets mysterier gennem åbenhjertige og nærgående samtaler“, som de selv beskriver deres mission.

Det er ingen hemmelighed, at jeg savner Paulas tid som tv-vært, og derfor blev jeg glad for, da jeg hørte om dette program. Det var faktisk en Twitter-bruger, der fortalte mig om dette, og det er siden blevet til flere hyggelige timer med denne podcast.

Der diskuteres alt fra religion til det at være ung, fra ledelse til ægteskabet, og man finder altid nogle guldkorn i de diskussioner Anders og Paula har både med hinanden, og de gæster de inviterer ind i studiet.

Denne DR-podcast er virkelig en fornøjelse at lytte til, og jeg anbefaler den til alle, som gerne vil have lidt mere dybdeborende journalistik med med- og modspil på de valgte emner.

God lyttelyst, og rigtig god dag herfra til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *