Fjerde låge – podcasten Hjernen på overarbejde

Podcasten Hjernen på overarbejde er for alle, der er fascineret af at vide hvordan vores motorrum fungerer. Det burde jo være os allesammen, og her er virkelig tale om en podcast som fortjener at blive kendt for et bredere publikum.

Selv beskriver de deres podcast sådan her:

Giver du din hjerne optimale arbejdsbetingelser? Ved du, hvordan det ser ud i hjernens kontrolrum? Og er compassion vejen til et mere bæredygtigt (arbejds)liv? Psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff præsenterer undersøgelser og forskning om compassion og menneskehjerner, om chimpanser og komodovaraner. De taler om ledelse, effektivitet og gode teams – og om en hverdag i balance. Både privat og professionelt. Podcasten præsenteres i samarbejde med PFA, og er produceret med hjælp fra Pibesovs Productions.

Beskrivelse hentet fra iTunes

Jeg synes for det første, det er super positivt, at PFA er sponsor på podcasten, for da mange af os har pensionsmidler i PFA, så er det et tegn på stort socialt ansvar, at man støtter et emne, som næppe kunne overleve, hvis ikke der var en sponsor.

Ikke at podcasten ikke er underholdende, for den er både sjov og meningsfuld. Du lærer noget om din vigtigste legemsdel, hjernen, fra folk som forstår at gøre selv svære ting langt nemmere at forstå.

God lyttelyst, og rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.