Første låge – siden sidst

Velkommen til dette års julekalender. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at nævne, at der er sket en del i år på såvel blogs som podcasts. Der er kommet en ny podcast-portal med navnet Podimo. Du har sikkert hørt om dem.

Morten Resen & Go Little – Mambeno

Morten Resen & co har lukket podcasten, men er nu gået i gang med Youtube. Webstedet mortenresen.dk var mens dette blev skrevet [15. oktober] stadig nede med et billede af Morten på en græsplæne og teksten “Snart tilbage”…

Frøkjær og forfatterne

Cecilie Frøkjær har ikke lavet flere podcasts siden hun blev nævnt på julekalenderen i den femte låge. Desværre, men til gengæld tør jeg godt love, at Anne Glad, som vi alle kender fra DR-serien Kender du typen? er mindst lige så god i hendes podcast Bogselskabet. Mere om denne nedenfor.

Nu til dagens låge – Anne Glad og podcasten Bogselskabet

Det er meget godt at sige om Anne Glad. Virkelig en aktiv dame, og udover det nævnte Kender du typen? har hun i år også formået at køre anden sæson med Manipulator, og der er virkelig gang i butikken. Det sprudler altid med energi, når hun er i studiet, og det kommer os podcast-lyttere til gavn med hendes DR-podcast Bogselskabet.

Hun inviterer en forfatter i studiet, hvor de først taler lidt om bogen, den første og sidste sætning, og undervejs kan man virkelig mærke en kærlighed til bogen, som formidles med en energi, som fylder stuen, når man lytter til denne podcast.

Det giver lytterne en god chance for at stifte bekendtskab med såvel forfattere man kender, men måske netop også forfattere, man ikke selv har læst – det giver inspiration og er guld værd for os som lyttere…

Nu er vi i gang. Velkommen til julekalenderen. Læs med i morgen, hvor næste låge åbnes. Rigtig god første søndag i advent til alle læserne herfra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *