22. låge – Julehygge

I dag skal dagens låge i denne julekalender handle om julehygge på denne lørdag – den sidste af slagsen før den store dag. Du skulle meget gerne have styr på juleindkøbene, og i dag skal der hygges i familiens skød. I kan få ordnet det sidste pynt, og for mange står den måske også på, at få indkøbt juletræet.

Der er så mange ting, vi skal have på plads før den store dag, og mon ikke det er rart, at børnene også føler I virkelig kan holde fri denne weekend?

Den tid vi tilbringer sammen med vores nærmeste er tid vi aldrig kan gentage. Hvert år har sin charme, og hvis vi glemmer den slags, vil vi fortryde det senere i livet, for pludselig er børnene begravet i deres iPads eller smartphones, og så er det for sent at præge med familiehygge op til jul. Den slags traditioner skal dyrkes, for at de også senere i livet går videre til ens børnebørn… 🙂

I ved naturligvis bedst, hvad I foretrækker at gøre på sådan en dag. Min bedste anbefaling er, at lave en god engelsk morgenmad med pølser, bacon og spejlæg, og måske også et godt brød fra bageren. Lav jeres helt egen brunch hvor hyggen er i centrum.

Gør lige præcis det, I har allermest lyst til – og i det tempo, der passer jer allerbedst! Sådan skal det være, når man hygger. Så har man ikke travlt med at ræse videre til næste opgave, men kan derimod gøre de ting, man ikke når i hverdagen.

Uanset hvad I vælger, så er alle velkommen til at smide en kommentar med det I har valgt at gøre i dag. Det er altid hyggeligt at læse fra jer, kære læsere, og mon ikke I kan være med til at inspirere andre, som følger denne julekalender resten af året når de Googler efter juleinspiration? 🙂

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *