21. låge – Få købt det sidste ind + husk kontanter

Nu hvor vi er nået til det 21. låge, så er det tid til at få købt det sidste ind til juleaften. Du har godt nok tid frem til lillejuleaftensdag, den 23., men hvorfor ikke være i god tid i år, så du mindsker presset på butikerne?

Derudover vil jeg IGEN minde om, at huske at få hentet kontanter. Som alle ved, så er 23. december dén dag på året hvor betalingssystemerne VIL gå ned. Det har de gjort de sidste mange år, og uanset hvor meget man optimerer på serverne hos bankernes it-central, så kan det ikke undgås, at denne dag ALTID falder helt udenom enhver dimensionering. De vil gå ned – så vær nu forberedt, frem for bagefter at ærgre dig over, du ikke tog advarslen alvorligt. 🙂

Sidste weekend før julen er på vej, og det er derfor helt sikkert, at der kommer gang i handlen rundt omkring i landet. Alle har de sidste ting, de skal have i hus, og i aften vil det da være rart, hvis I kan indlede weekenden med god mad og en lille flaske vin mens julehyggen begynder at sænke sig over landet.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *