Tyvende låge – bloggeren Ayan

Billede af Ayan fra hendes blog

Billedkilde: Ayans blog

Bloggeren Ayan skriver mange rigtig gode indlæg på sin blog, som du kan finde her: http://ayan.dk/

Det var faktisk et rent tilfælde, at jeg faldt over Ayans blog. Vistnok et spørgsmål på Twitter omkring WordPress, som gjorde mig nysgerrig. Det har jeg faktisk været glad for, for nye blogs er altid en rigtig god inspiration, fordi det giver os bloggere inspiration om hvad andre tænker her i blogosfæren – og derfor synes jeg det var passende at dele her på julekalenderen for alle.

Hendes navn er Ayan Mouhoumed, og hun er uddannet TV- og Medietilrettelægger og autodidakt journalist. Hun fortæller i sin beskrivelse på sin hjemmeside, at hun fra hun var helt ung altid har elsket at fortælle historier, og det mærker man meget tydeligt, for hun er rigtig god til det.

Det vil du opdage, når du besøger hendes blog, og jeg tør godt love, at du bestemt ikke bliver skuffet, for hun er som sagt en rigtig dygtig skribent.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.