Nittende låge – bloggeren Janni Ree

Billede af Janni Ree fra Jannis blog

Billedkilde: Jannis blog

Bloggeren Janni Ree kender de fleste nok især fra enten Divaer i junglen eller Forsidefruer, og hun har faktisk mange interessante vinkler på sin blog, som mange slet ikke kender, fordi de nok kun har fokuseret på omtalen fra sladderpressen. Det er faktisk synd, for hun har meget mere at byde på, som du ved selvsyn kan konstatere ved at besøge http://janniree.dk/

Mange har en holdning til Janni, og min er i hvert fald, at hun er en modig kvinde, som tør at stå ved sig selv. Det så vi da hun forlod Divaer i junglen, som blev sendt på TV3. Hun ville ikke finde sig i de bagtalelser og al den drama man fandt i serien, og det fortjener hun ros for. Når man gennem årene har fulgt med i nogle af de konkurrencer de har afholdt, så tænker man uvilkårligt på en offshoot af Robinson ekspeditionen. Mange af de ting, man bliver udsat for, ville man aldrig gennemføre, hvis man på forhånd vidste hvordan programmet kørte.

Jeg fandt det i hvert fald meget grænseoverskridende, og jeg forstod godt, hun forlod serien.

I Forsidefruer er der også en hel del drama, men det virker dog som om de bagvedliggende venskaber er noget dybere, og der finder folk i det mindste sammen igen, selvom der opstår pauser i venskaberne. 🙂

Jeg synes også det er interessant at Jannie blogger sammen med sin datter, Nathalie. Der er mange læseværdige indlæg, og jeg kan varmt anbefale, at du kigger forbi bloggen.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.