Attende låge – sexolog og blogger Katrine Berling

Billede af Katrine Berling fra hjemmesiden katrineberling.dkEn anden sexolog som også fortjener at blive nævnt er Katrine Berling. Hun skriver faktisk en yderst interessant blog som er at finde her: https://www.katrineberling.dk/sexblog-2/

Katrines fokus er mere rettet mod det kvindelige publikum med sine kurser, men hendes blog kan faktisk læses af begge køn.

Hvis du har set filmen What Women Want, så vil du huske, at den mandlige hovedperson pludselig kunne ‘høre hvad kvinderne omkring ham tænkte’ – og det gav en rigtig sjov film. Det har samtidig længe været min holdning, at for at forstå kvinderne bedre, skal man også fokusere på hvad der tænder dem, og hvad kunne så være bedre end at følge en sexolog som netop fokuserer på, hvordan kvinderne får bedre orgasmer?

Nu skal denne låge ikke ende i den lumre afdeling. Det er jo trods alt en julekalender… 🙂

Men mon ikke vi alle kan blive enige om, at man lærer tingene bedst, hvis man lytter til flere kanaler?

Katrine blev, ligesom Paprika Noel, oprindeligt uddannet af den landskendte sexolog Joan Ørting, og det giver hende en kæmpe fordel, at hun tør kalde tingene ved deres rette navn. Hvis du tænker, at du måske har set eller hørt Katrine, så kan du meget vel have hørt hende på podcasts eller på tv, hvor hun både har været på TV2 og i DR2 når de har haft temaer om sex. Hun har givet interviews til mange kilder, og jeg kan varmt anbefale dig at tjekke hendes blog.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.