Niende låge – juleopskrifter

I dag hvor det er 2. søndag i advent, så skal dagens låge beskæftige sig med juleopskrifter. Der er altid noget, vi gerne vil lave, som vi ikke har helt styr på, og derfor er det en rigtig god ide, at krydse sin tjekliste af, så du i god tid har fundet de juleopskrifter, I skal bruge.

Du kan glæde dig over, at Google er din ven. Du kan finde mange opskrifter på alle områder. Lige fra flere typer sild til kager, og ligeså hvordan julesylten kan laves. Der er mange gode sider med opskrifter, som kan guide dig step-by-step til at lave lige præcis de specialiteter I bedst kan lide.

Jeg vil her dele tre gode forslag til hvor I kan hente inspiration:

Hver af disse tre links åbner i nyt vindue (eller nyt faneblad) når du klikker på dem, så du har hele tiden dagens låge i baggrunden når du har printet eller downloadet de opskrifter, du har brug for… 🙂

Jeg håber virkelig dette kan inspirere jer, og ønsker alle en rigtig god 2. søndag i advent. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *