Alle indlæg er klar

24 låger er klar til udgivelse her på julekalenderen - skærmdump fra WordPress kontrolpaneletAlle indlæg er klar til årets julekalender, der – ret naturligt – starter med at udkomme den 1. december kl. 00:01. Det kan ses af det skærmdump fra WordPress-kontrolpanelet du kan se til venstre. Det er lidt sjovt, at tænke på, at det bliver femte år, at julekalenderen BLIVER komplet siden projektet blev startet i 2009.

Der var nogle år, hvor den blev afbrudt af forkølelse eller influenza, og jeg lærte en meget vigtig lektie i det at producere en julekalender: man skal være i god tid.

Man skal også helst være i endnu bedre tid end jeg var i år, men faktisk tog flere af indlæggene væsentligt længere tid end først beregnet at skrive, fordi jeg virkelig ville sikre mig, at I fik nogle inspirerende låger i årets julekalender. Det håber jeg er lykkedes, og jeg ser frem til, hvis enkelte iblandt jer vil være så elskværdige at komme med lidt feedback om hvad I synes om lågerne.

I bestemmer naturligvis selv hvor mange af lågerne I kommenterer, men i hvert fald er det værdsat, hvis I dels fortæller både hvad der er RIGTIG godt, men også hvad I evt. synes man kan forbedre. Sådanne læser-tilbagemeldinger er guld værd, fordi det fortæller mig en hel del om, hvad I allerhelst vil se her på denne julekalender.

Fortsat rigtig god weekend til alle, og på forhåbentligt gensyn 1. december her på julekalenderen for alle.

2 thoughts on “Alle indlæg er klar

  1. Pingback: Tre måneder til juleaften - Henrik Bluncks private blogHenrik Bluncks private blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *