Velkommen på den nye webadresse

Velkommen i 2018. Jeg MÅTTE bare lave en ændring her til aften, for i starten af december kom jeg i tanke om, at den gamle web-adresse antydede, at julekalenderen var fra 2009. Den blev oprettet i 2009, men da titlen jo er Julekalenderen for alle, så var det også nærliggende, at flytte den til en web-adresse, som matchede dette navn.

Det er ikke alle, der vil indrømme når de begår fejl. Jeg gør det gerne, for jeg mener, at andre kan lære af de fejl, jeg kommer til at lave, når jeg fortæller om dem, og retter op på dem ved at lave den nødvendige flytning. Jeg kunne bare ikke gøre det midt i december, fordi det kunne genere enkelte læsere, som kunne være online på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

Håber I alle har det godt, og har nydt julekalenderen. Glæd dig til december, hvor der igen kommer en ny julekalender, du kan følge med i. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.