Godt nytår til alle

Jeg håber I alle har haft en rigtig god jul med masser af hygge, og er blevet inspireret af indlæggene her på årets julekalender, der også i år udkom i den fulde længde. Jeg havde allerede skrevet alle indlæggene midt i juli måned, så jeg VAR sikker på, der ville komme en komplet julekalender.

Nu er det tid til at gøre status over året der er gået.

Har du nået dine mål? Hvis ja, stort tillykke. Hvis nej, hvordan vil du så nå dem i løbet af 2018?

Hvad har været RIGTIG godt?

Hvad har været MINDRE godt?

Hvad har været skidt? Hvordan undgår du gentagelser i 2018?

Det er vigtigt at vi sætter ord på vores oplevelser, og der er ingen facitliste på hvordan vores liv former sig. Dog kan man konstatere, at de gladeste mennesker ofte kan være meget konkrete om hvad der er godt, mindre godt eller sågar særdeles skidt. Det er nemlig yderst vigtigt for, at vi kan skabe forandring, at vi også ved hvordan tingene er gået. At vi er realistiske om de krav vi stiller både til os selv og til vore omgivelser.

Nu er det tid til at glædes til H M Dronningens nytårstale, nytårsmiddagen, familiehygge – og så afslutningsvis takke for året, der nu er gået med ønsket om et rigtig godt og lykkebringende nytår til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.