Syttende låge – forberedelse af julefrokosten

Når syttende låge i dag åbnes, så tænkte jeg, at vi lige så godt kunne være på forkant med tiden. Derfor er dagens tema forberedelse af julefrokosten.

Dagens tanke

Når I alligevel køber de sidste ting ind til julemiddagen, hvorfor så ikke også straks få planlagt at få købt ind til julefrokosten samtidig? Der kunne være ting I kommer til at mangle, og da mange supermarkeder har anderledes åbningstider i forbindelse med juledagene, så kan det blive en dyr affære, hvis ikke I har overblik over hele sæsonen allerede nu.

Vi kender jo alle situationen hvor man mangler en vigtig ting i sidste øjeblik, og gæsterne næsten er på trapperne. Det er næsten FOR irriterende, ikke sandt? 🙂

Derfor er det mest fornuftige, at lave en plan, så I har ALT hjemme, og kan nyde højtiden UDEN stress. Husk også, at Lillejuleaftensdag altid er en af de største handelsdage, og man normalt kan forvente at hele Nets-systemet bryder sammen på et tidspunkt i løbet af dagen. Hav altid kontanter på dig, hvis dén situation skulle opstå, så du ikke bliver ramt af at stå med en hel vogn med varer, der ikke kan betales for hvis systemet går ned lige dér… 🙂

Dagens musik

I dag skal Poul Bundgaard synge Glade jul

Dagens vits

Den gamle dame blev stoppet af politiet.

Betjenten: “De kørte alt for stærkt frue.”

Damen: “Jeg er nødt til at skynde mig, inden jeg glemmer hvor jeg skal hen…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.