Ottende låge – bordkort til julemiddagen og julefrokosten

Nu hvor vi er nået en tredjedel af vejen frem mod juleaften i årets julekalender, så ville jeg dele en alternativ måde at sikre, julemiddagen og julefrokosten bliver en succes – nemlig med bordkort.

Dagens tanke

Det er ikke fordi der er folk man ikke kan lide. Det burde der ikke være når man holder en julemiddag eller julefrokost, vel?

Dog er der en tendens til, at folk sætter sig på samme måde hver gang man holder en familiefest. Der er folk vi klinger bedre med end andre – og det giver som regel de samme alliancer og de samme samtaler. Der kan du ryste posen, og måske du ligefrem finder ud af, at der var andre måder folk kunne snakke sammen på.

Prøv at tænke familiebilledet igennem. Er det sådan jeres familie også fungerer?

Hvis du gerne vil lave om på det, så kan I jo sætte jer for, at lave sjove bordkort til både julemiddagen og julefrokosten og lave en ny plan. Måske dine børn også vil synes det var sjovt, hvis I prøvede at gøre tingene på en ny måde.

Alt hvad man kan gøre for at forbedre alles glæde ved hinanden er da værd at tage med, ikke sandt? 🙂

Dagens musik

I dag får Helene Fischer lov til at synge All I Want for Christmas Is You, som Mariah Carey sang her på julekalenderen i 2. låge. Helenes stemme giver nye nuancer til sangen.

Dagens (småfrække) vits

Husk piger: Det er med mad som med drenge. Det er ikke pølsen, man bliver tyk af. Det er sovsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.