Syvende låge – forbered juleklip

På sådan en torsdag, hvor den syvende låge åbnes, kunne det godt være på sin plads at forberede årets juleklip. Weekenden giver måske en god lejlighed til at få sat gang i familiehyggen med æbleskiver, gløgg m.v.

Dagens tanke

Juleklip er hyggestund for HELE familien. Det er noget man bare SKAL give sig tid til. Det giver gode muligheder for lige at tage temperaturen på hvordan familien har det – og du får en unik chance for at høre hvordan børnene har det. Det giver dig et indtryk af, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt i dagligdagen.

Samtidig er det sådanne stunder dine børn – og børnebørn – vil huske, så hvorfor ikke give det fuld gas?

Det er så nemt at lade dagligdagens travlhed overtage familiehyggen, så juleklip SKAL I give jer selv tiden til at nyde.

Om det er pynt til juletræet, juledekorationer eller andet I har lyst til at lave er op til fantasien. Du kan hente inspiration til skabeloner herfra: http://www.cchobby.dk/begivenheder/kreativ-jul/juleinspiration/juleklip-skabeloner#

Måske kunne puslespil også vække interesse for dem i familien, som måske ikke er så meget til at klippe julepynt. Husk, at jo mere ALLE hygger, jo bedre opleves denne event i familien.

Dagens musik

I dag får Peter Belli lov til at synge Et barn er født i Betlehem:

Dagens vits

I skolen:

Læreren: – Hvad er to og to?

Peter: – Uafgjort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.