Sjette låge – inspiration til kalkunen

Nu hvor sjette låge åbnes i årets julekalender, så vil jeg gerne dele lidt inspiration til kalkunen.

Dagens tanke

De fleste har familietips når det gælder at lave en and, men kalkunen volder – underligt nok – for mange mennesker en del problemer. Det vil jeg gerne råde bod på med en video fra Jamie Oliver, som jeg første gang så sidste år på tv. Jeg tænkte jo straks på julekalenderen, for tippet er værd at dele med jer, kære læsere af julekalenderen for alle.

Du får i dag en bonusinformation, for saucen er også nøglen til den gode julemiddag – uanset hvilket kød du laver. Se med hvor Jamie Oliver deler sit tip til intet mindre end verdens bedste sauce:

Nu kan man jo diskutere sauce – eller sovs som nogle kalder det – til hudløshed. Der er mange meninger om den slags, men i hvert fald er der mulighed for et væsentligt løft, hvis du er blandt dem som nærmest kun laver en ukrydret og halvkedelig sovs. 🙂

Dagens musik

I dag skal vi høre Peter Belli synge Glade jul

Dagens (lidt grove) vits

Det ringer på døren, og udenfor står et ungt menneske, der siger: – Davs, jeg samler ind til et hjem for ældre kvinder.

Manden svarer straks: – Øjeblik, så skal jeg hente min svigermor…

Rigtig god dag til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.