Første låge – så er julekalenderen i gang

Så er julekalenderen skudt i gang med første låge. Formatet for hvert indlæg vil være følgende:

  • Dagens tanke
  • Dagens musik
  • Dagens vits

Dagens tekst

Når december måned starter – og julen står for døren – begynder vi alle at gå ned i et helt andet gear. Der er nu et fast aftenritual, hvor årets tv-julekalender skal følges. Når børnene ikke har set en af dem, er der måske endda to tv-kalendere, der skal følges, og inden vi ser os om, er vi nået til sidste låge, og så har mange glemt, at de også sidste år lovede sig selv, at de ville være i god tid i år.

Det er præcis her Julenderen for alle kan være til hjælp, for jeg vil undervejs guide dig, så du er i rigtig god tid til det hele – ganske som jeg også har gjort i tidligere år, hvor det er lykkedes at lave 24 låger. Du skal være så hjertelig velkommen til at gå tilbage til de tidligere år, hvis du er utålmodig, og gerne vil være en smule på forkant, eller bare har god tid til lidt inspiration til at finde julestemningen, så 2017 kan blive den helt rigtige jul for jer, som familie.

I år er det både DR Ramasjang og TV2 der udsender nye julekalendere på tv, så der er lidt at se frem til. Da dette er skrevet i juli måned, kendes de præcise titler ikke endnu, men det ser ud som om DR1 laver en genudsendelse. Hvis du åbner dennes uges ugeblade burde du kunne se de præcise titler. Rigtig god fornøjelse med børnene mens I ser de julekalendere I vælger. 🙂

Dagens musik

Dagens musik er Wham! med Last Christmas:

Dagens vits

Mandschauvinisten til kvinden: “Kvindens plads er i køkkenet.”

Hvortil hun tørt svarer: “Måske, men husk, det er også dér knivene er…”

 

Rigtig god december herfra til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.