13.låge – Santa Lucia

Santa Lucia er en tradition vi efterhånden har taget godt til os her i landet. Tidligere var det mest broderfolket nordpå – svenskerne – som havde fokus på denne dag.

Husk, at nu hvor der kun er 11 dage tilbage, skal du til at færdiggøre de sidste julegaver du vil handle online. PostDanmark har været gennem en stor udvikling i år, og navnet PostNord har også medført en vis sænkning af tempoet for breve. Det loves godt nok, at pakker kommer frem fra dag til dag, men dén diskussion hjælper ikke ret meget, hvis du får bestilt for sent, og det så bagfter viser sig, at du på grund af den afsluttende juletravlhed ikke får netop DIN gave frem i tide, vel?

Så turbo på den sidste julehandel, så du er helt sikker på, at alt er i hus inden julefreden gerne skulle sænke sig ganske snart. 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *