11. låge – fandens fødselsdag

Traditionelt kaldte man dagen i dag for Fandens fødselsdag, og det skyldtes, at man før i tiden betalte terminer (renter og afdrag på boliglånet) halvårligt, den 11. juni og den 11. december.

I vores familie er det jo en glædesdag, for min nevø, Lasse, bliver voksen i dag. Myndig. 18 år. Kan stemme ved folketingsvalg næste gang. Det er jo en stor dag. Du kan følge hans blog herfra: http://www.blunck.dk/sxg/.

I dag vil jeg da opmuntre til, at I forbereder, at næste weekend bliver bagning af småkager. Faste læsere vil stensikkert huske, at jeg tidligere har sagt, at man ikke skal gøre det for at spare penge, men derimod for familiehyggens skyld. Det smager naturligvis bedre, når man laver dem selv, men man skal også bare erkende, at priserne er faldet så meget, samtidig med at kvaliteten er steget tilpas til, at man rent faktisk godt KAN snyde uden det gør det helt store – hvis man i forvejen er en travl familie.

Dagens video:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *