8. låge – tænk over gaverne i god tid

Så er det på tide, at tænke grundigt over gaverne du vil give i år. Alt for mange venter til sidste øjeblik, og det vil jeg gerne råde bod på i dagens låge i årets julekalender for alle.

En gave må gerne være personlig, og det kan faktisk godt betale sig, at tænke sig grundigt om, så du får fat på det helt rigtige. For det første har du god tid til at kunne nå at få genstanden hjem, hvis du forbereder dig i god tid, og samtidig giver det dig også mulighed for at lægge følere ud, uden det bliver alt for åbenbart hvorfor du spørger – selvom de fleste nok har regnet ud, at spørgsmål om gaver i december typisk handler om årets julegave.

For at sætte dig i den rette stemning, tager vi lige en Youtube-video:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *