Julemedister – 19. låge i julekalenderen

I dag vil jeg dele en favorit, som jeg har valgt at lave med kyllingekød. Mange vil sikkert tage flæskefars, og det er deres valg. Jeg synes kyllingemedisteren smager endnu bedre, men det er – som bekendt – en smagssag.

Opskrift på julemedister
1½ kg hakket kyllingekød
2 løg – gerne rødløg
2 fed hvidløg
20g groft salt
10g kværnet peber
8g stødt allehånde
½tsk stødt nellike
½tsk fintrevet muskatnød
Ca. 4dl suppe/bouillon
Ca. 3 meter tarm

Når det hele er blandet, så koges pølsen i ca. 8 minutter, og derefter prikkes pølsen så overskydende væske flyder ud, og medisteren ikke sprækker. Steges sprøde i smør på en pande. Ideelt til frysning i rå eller kogt tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *