Så starter julekalenderne på tv

Så starter årets travleste måned for forældre. Forskellige kanaler har forskellige julekalendere, og børnene er naturligvis vilde med julekalendere. Selvom vi voksne husker de enkelte når der er tale om genudsendelser, så er børn alligevel glade for gensynet med det de kender.

Vi kunne på mange måder lære en del af børn, men det er vist en helt anden sag. 🙂

Hvis du ind imellem tænker, at du gerne ville kunne optage programmerne, så kan det enten anbefales at tjekke din lokale musik- og filmpusher. Mange er allerede udkommet som box. Ellers kan du også, med fordel, tjekke YouSee eller TDC for at få en filmbox – og ellers er der naturligvis muligheden for at købe en harddisk-optager.

Rigtig god julehygge til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *