Rigtig Glædelig Jul til jer alle

I dag går den store fest i gang. Det skal introduceres med den absolut bedste musik på dagen. Hvad kunne være bedre end både Carola og Paul Potts i samme duet med O Holy Night?

I dag er kulminationen på alle forberedelserne. Nu skal alle nyde god julemad i familiens skød, samtidig med, at alle får lejlighed til at hygge sig ved pejsens varme, en masse tid uden at tænke på arbejde, og i det hele taget bare koncentrere sig om, at de dejlige børn får sig en rigtig hyggelig oplevelse.

De af jer der har fulgt denne julekalender har fået en masse viden, en masse hyggelig musik, inspiration til juledekorationer, ideer til julefrokosten, og har i det hele taget kunne hygge sig ved tanken om, at julen 2013 har alle odds for at blive den bedste.

Jeg vil gerne takke jer for interessen i julekalenderen, og ønske jer alle en rigtig Glædelig Jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *