Så begynder julestemningen at falde over os…

Så nærmer vi os den store dag. I dag er det vi kalder Lillejuleaftensdag. 23. december. Der skal musik på til dagens indlæg igen. Denne gang med Carolas vidunderlige sang, Jul, jul strålande jul:

Nu kommer afgørelsens time.

Har du husket alt? Det du ikke har husket må du have fat på i dag, for du når ikke ret meget i morgen. Mange butikker er lukkede, og jeg håber du lyttede efter da jeg i fredags skrev du skulle huske at hæve kontanter.

I dag går PBS/Nets’ Dankort-system ned. Det har det gjort i mange år, og odds er, at det vil ske igen. Det er nemlig årets travleste handelsdag.

Jeg gik selv fra til ferie resten af året. Jeg tog en feriedag både i dag og den 27. december, og jeg har den store fornøjelse, at den ene af mine børn, nemlig Patrick, har valgt, at han gerne vil holde jul sammen med sin far. De to andre, datteren Natacha og sønnen Christopher, vælger – helt som tidligere år – at holde den sammen med deres mor. Deres valg. 🙂

Det er en hyggedag. Traditionelt, da jeg var barn, spiste vi altid risengrød den 23. december, og resterne herfra blev så til juleaftens ris à l’amande. Den dessert du har læst om mange gange i denne julekalender, for det er ganske enkelt min favorit.

Der findes mange andre gode desserter: crème brulée, Tiramisu, fløderand, banana split og budding. Men INTET slår nogensinde ris à l’amanden, og det skyldes jo måske, at man får den så sjældent som man gør.

Her mod slutningen af julekalenderen vil jeg gerne bede dig, kære læser, smide en kommentar om årets julekalender her før sidste daglige indlæg kommer på bordet kl. 1 minut over midnat og før den store fest.

På forhånd tak. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *