Forklaringen på Nemesis

Jeg indrømmer det blankt. Jeg har altid forstået hvad Nemesis betød, men jeg kendte ikke baggrunden før jeg lavede research til dagens indlæg. Det kan du læse her, hvor der står: “Nemesius dag. Nemesius blev falsk anklaget for at være røver. Da han kunne bevise sin uskyld blev han anklaget for at være kristen og dødsdømt. Dommeren lod imidlertid også de falske anklagere brænde på bålet.”

I dag er det 90 år siden den russiske fysiker Vladimir K. Zworykin tager patent på det første elektroniske tv-billedrør. Tænk sig hvor meget anderledes verden havde set ud uden tv’et?

Altså lige så banebrydende som da internettet kom… 🙂

Hvem husker ikke hvordan barnevognene blev drønet rundt 9½ måned efter der havde været en strømafbrydelse? Når folk ikke kunne foretage sig noget når der ikke var tv, så endte det med hygge på lagnerne….

I dag skal vi høre Sir Cliff Richard med Christmas Time:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *