100 år siden Mona Lisa blev fundet igen

I dag er det 100 år siden Mona Lisa, som har været stjålet fra Louvre, findes skjult på et hotelværelse i Firenze. Vincenzo Perugia og tre andre personer arresteres.

Mona Lisa har været genstand for mange spekulationer og diskussioner. Sågar mange vittige tegninger, som du ved selvsyn kan konstatere ved at kigge på dette link: www.bing.com/images/search?q=Mona+Lisa.

Da jeg lavede research til dagens artikel, faldt jeg faktisk også over, at vi i Odense har en restaurant der har taget navn efter Mona Lisa. Det kan du tjekke her: http://www.ristorantemonalisa.dk/. Det er i hvert fald stensikkert et sted hvor man kan få en ordentlig Tiramisu, hvis man en dag skulle lægge vejen forbi Odense. 🙂

En lille stemningsfilm kommer her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *