Stort tillykke til Lasse

Stort tillykke til min nevø, Lasse, med fødselsdagen. Traditionelt var 11. december og 11. juni terminsdage, og gik derfor i folkemunde som ‘fandens fødselsdag’… Sådan er det jo ikke længere. De fleste har indrettet deres systemer sådan, at de månedligt lægger til side uanset om deres afdrag forfalder kvartalsvis eller på anden måde i løbet af året.

I dag er der 20 dage tilbage af året. Og tretten dage til juleaften. Året går på hæld, og vi begynder at kunne ane julekalkunen og den efterfølgende nytårstale fra vores Dronning, HKH Margrethe. 🙂

Har du købt ind til julefrokosten? Du kan med stor fordel benytte tilbud på marinerede sild, karrysild, kryddersild m.v. De ting som kan holde sig – og som typisk sælges helt ud når vi nærmer os juleaften.

Så vær forberedt. Alt det du når nu er nogle opgaver færre når vi nærmer os juleaften og julefrokosten i familiens skød enten juledag eller 2. juledag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *