72 år siden Pearl Harbour blev angrebet

Nu er der ikke meget julestemning over 2. verdenskrig, men alligevel er det interessant at notere, at det er 72 år siden Pearl Harbour blev angrebet af japanerne.

I dag skal vi kigge på noget langt mere opmuntrende, nemlig julebagning. Det har jeg beskrevet i tidligere år af denne julekalender, men faktisk er det nu du skal i gang hvis du skal nå at få julekagerne i hus i form af hjemmebag.

I skal ikke bage af økonomiske grunde, for der er ikke meget at spare når de rigtige krydderier skal købes. Man skal gøre det fordi det giver god familiehygge at lave kager i forskellige figurer.

Lidl havde for to-tre år siden en kæmpe pakke med lige knap 200 forskellige former. Det gør det jo lidt sjovt, at børnene kan få lov til at lave lige præcis den figur de synes mest om. 🙂

Julebagning er sjovt, fordi det også giver mulighed for at smage nye kager og nye kombinationer. Mange ugeblade har opskrifter, som du måske slet ikke har prøvet endnu her op til jul, så der er mange muligheder for at julebagningen kan være lig med rigtig god gammeldags julehygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *