6. december – mod vold mod kvinder

Alle ved at kvindernes kampdag er den 8. marts, men vidste du også, at 6. december er dagen hvor vold mod kvinder er sat i fokus? Næppe. Men i dag vil jeg dele denne video med jer alle.


Her fjorten år efter skyderiet der kostede 14 mennesker livet er der stadig lang vej endnu. Vi har brug for yderligere fokus på, at kvinder kan finde god træning og motion i det at gå til selvforsvar. Det styrker selvværdet, og jo flere der vælger at kunne forsvare sig selv, jo mindre vil ‘lysten’ være til stede hos de mænd som ikke endnu har lært at udvikle det gentleman-gen der i forvejen ville hindre dem i at begå vold mod kvinder.

I et utopisk samfund ville vold slet ikke eksistere, men til dét punkt er der nu engang endnu længere for at nå…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *