Julegaver – vær forberedt…

Når det gælder julegaver, så peger julehandlen normalt i én retning: de fleste handler stadigvæk i sidste øjeblik. Jeg var sidste år inde på, at PBS plejer at gå ned den 23. december, lillejuleaftensdag. Jeg håber du lyttede sidste år til det gode råd, og for jeres egen skyld håber jeg også dagens råd bliver en chance for langt mindre stress end sædvanligt.

Køb julegaverne i god tid. 🙂

I år købte jeg de første allerede i august måned. Ingen kan jo se at du har fundet et favorabelt tilbud på præcis det rette tidspunkt, vel? 🙂

Men stol trygt på, at ALLE handlende nu har sat det tunge skyts ind på at få den største omsætning.

Mange butikker har året igennem været under pres. Svigtende turisme, også selvom vejret har været endog rigtig godt, og en manglende optimisme i forhold til jobsituationen hos mange har altsammen gjort, at folk bruger mindre penge. Mange specialbutikker mærker således mere end tydeligt, at folk IKKE bruger penge, og det er måske en af de sidste chancer at hive en god julehandel hjem…

Hvorfor skriver jeg det? Fordi du bør være opmærksom på det betaler sig at være prisbevidst. De handlende er sultne, og hvis du overvejer f.eks. at give svigerforældrene en kaffemaskine som kunne være i stil med den Bosch Tassimo jeg købte i juni, så KUNNE det jo være du kunne få en ekstra pose kaffekapsler med hvis du spillede dine kort rigtigt. 🙂

Det kunne jo også være, at du ved at kigge på indgangsdørens meddelelse om, at der gives systematiserede rabatter fik 10% på varen når du alligevel smider en tusse når du køber flere gaver samme sted.

Mange bække små… 🙂

Så ved jeg godt nogle synes det er ‘pinligt’ at spørge om den slags, men du kunne jo også vælge at se det som almindelig handel. Vi danskere skal ikke være så bange for at undersøge mulighederne. Det værste du kan opleve er at få et nej, ikke sandt.

God fornøjelse med indkøbet af årets julegaver. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *