Hvad er en julekalender?

Flere har spurgt mig hvorfor jeg skriver en julekalender, og det vil jeg da gerne svare på med to forklaringer.

For det første er en julekalender jo en god lejlighed til at tale om et emne, nemlig julen, som vi alle hygger os med. Som faste læsere af mine øvrige blogs vil vide, så har jeg altid været tilhænger af devisen, at hvad der er sparet det er tjent – skattefrit. Derfor har jeg gjort mig umage for, at jeg hvert år har en eller to låger i årets julekalender som omhandler hvordan du kan spare penge, så du får råd til alt det sjove i en i forvejen meget dyr tid.

Derudover synes jeg det er en kærkommen lejlighed til at sprede noget glæde midt i den kolde tid vi går i møde her i vintertiden. Når vi først har sat urene over på normaltid, så er vi alle forventningsfulde omkring lys. Alene en enkelt solskinsdag på en efterårsdag opmuntrer os alle. Vi er biologiske væsener med alt hvad det indebærer, og solen giver os vigtige vitaminer. En julekalender er derfor præcis denne lejlighed til at sprede lidt glæde, og derfor er det en fornøjelse at forberede 24 låger til dem som læser med i denne julekalender for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *