Godt Nytår

I år blev julekalenderen, som faste læsere kunne se, gennemført. Det er også planen at det vil lykkes i de kommende år, så bevar endelig julekalenderen i dit RSS-feed. Hvis ikke du allerede har julekalenderen i dit RSS-feed, så kopier dette link ind i din RSS-læser: http://www.blunck.dk/julekalender-2009/feed/.

Jeg håber alle har haft en rigtig god jul, og jeg håber naturligvis også alle vil sørge for at passe godt på hinanden her i juleferien, og at indlæggene med inspiration til dette kan glæde alle i familien.

Nu er det på tide at gøre status over året, og jeg håber alle har haft glæder der kunne opveje evt. negative ting der kan være sket i løbet af året.

Herfra skal lyde et varmt ønske om et rigtig Godt Nytår til jer alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *