Brug juleferien kreativt

I dag skal vi tale om at bruge din juleferie kreativt, på flere måder:

  • Sammen med familien
  • Sammen med venner
  • Sammen med din partner – lav planer for 2013

Sammen med familien
Jeg har allerede i år præsenteret ideer til julesjov, og i disse dage handler det også om at bruge det nærvær som skoleferien giver mulighed for. En tur i skoven, en sludder over lidt juice med lidt juleknas på bordet. Få talt med ungerne om skolen – og måske nyde at klassekammerater også holder sammen i denne tid, hvor nogle måske er mindre heldige end andre så de OGSÅ får chancen for at opleve familieharmoni, som måske kan smitte i deres hjemlige omgivelser.

Sammen med venner
En hyggestund med venner hvor årets begivenheder måske giver anledning til at sætte fokus på hvad vi alle kan gøre bedre næste år. Hvor vi kan hygge lidt længere ud på aftenen fordi der ikke er den sædvanlige stress og jag m.v.

Sammen med din partner – lav planer for 2013
Måske det allervigtigste. De lange samtaler hvor parlivet kan dyrkes. Hvor I har muligheder for måske også at tænke planer for 2013, overveje kurser I er interesseret i, måske lægge nye planer for en ændret fremtid, og fokusere på at lære hinanden bedre at kende.

Hvis alle brugte deres fritid på den slags havde vi alle et langt større overskud ud fra vores dybere kendskab til hinanden. Hvis ikke I har prøvet det før, så skylder I jer selv at prøve det… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *