Julen varer lige til påske…

Det siges julen varer lige til påske, men hos os har vi denne lille joke, at når der synes “for indimellem kommer fasten”, så synger vi “for indimellem kommer FASTER.” Den morer drengene sig meget over, for deres faster er jo min lillesøster, Heidi. 🙂

Desværre er mange juletider kun korte perioder med gode ønsker for alle, for straks efter nytåret er de fleste tilbage til stress, familiediskussioner, uoverensstemmeser – og i dét lys ville joken ikke være spor opmuntrende. Vi har så et ganske udmærket forhold til dette, for er nogen af os uenige om noget så renser vi luften hurtigt og præcist. Dét kan jeg godt anbefale andre at gøre også…

Hvis det skal have nogen mening med de gode ønsker, så husk opskriften: sammenhold. Hvis I kan skabe en fælles synergi mellem alles ønsker, styrker og svagheder, så kan DENNE jul måske gøre den store forskel, så JERES jul rent faktisk kommer til at vare frem til påske.

Held og lykke. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *