Julefilm

Julefilm er noget vi alle kan lide, og ikke kun Disney sjov som sendes om aftenen juleaften. Romantiske tegnefilm med gode historier som de to hunde der deler spaghettien hos restauratøren der kaster kødbenene bort eller Askepot der kommer med til det store bal er allesammen velkendte.

Børnene nyder gode film, og selvom Scrooge nok er for det mere “voksne” publikum, så skader det aldrig at opleve nye ting. 🙂

Vejret kan drille op til jul, og et par dvd’er kan redde en dårlig dag med regn og sjap. Derfor gavner det at have et godt ekstra-lager af juleknas som jeg beskrev i går. Lidt julegløgg er heller ikke af vejen når hunden er luftet, og en god dvd smides på afspilleren.

God fornøjelse med årets julefilm. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *