Juleknas

Lad det være sagt med det samme: dette er noget af det de fleste unger elsker. Marcipan der farves med frugtfarve. Dine egne blandinger. Udskårne figurer, pyntning, glasur, dyppede rosiner i chokoladesauce, dyppede nødder i chokolade. Dette har altid været noget børnene har syntes var sjovt.

Hvorfor skal marcipansnitter skæres i én form? Det var en af de første tanker jeg i hvert fald selv havde… 🙂

Her er der mulighed for kreativitet, og med de farver der er til rådighed så behøver det ikke “kun” være grøn, rød eller gul i midten, vel? Hvorfor ikke lave franske farver – blå, hvid og rød? Eller italienske farver?

Hyg jer med dette, og husk: det er kreativiteten der i mange tilfælde fortæller lidt om hvordan jeres børn tænker… 🙂

Rigtig god fornøjelse med årets juleknas. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *