Juletræet med sin pynt

I dag introducerer vi indlægget med lidt musik, nemlig Sweethearts med Juletræet med sin pynt:

Nu er det jo ved at være tid til at tænke juletræ, og i de fleste familier er der tradition for at hele familien tager med ud og henter træet. Hvilken type grantræ du vælger afhænger naturligvis af hvad du foretrækker. For det meste vil mange dog gerne have et højt træ, og familiens gemmer indeholder ofte mange års julepynt.

Jeg vil foreslå, at hvis du er ny til det med julepynt, så prøv at købe noget specielt hver år, og skriv med en sprit-tusch nedenunder hvilket år det er købt. Det kan være ganske underholdende efter mange år at se udviklingen i hvilke ting I tidligere har købt. Den slags kan man jo causere lidt om hver gang julepynten tages frem igen… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *