Begynd planlægningen for ro på jobbet

Nu er det ved at være tid til den endelige planlægning for ro på jobbet mens juledagene kommer. Det lader sig ikke gøre på alle jobs, for nogle funktioner skal jo køre hele året. Det gælder ambulancetjeneste, politiet, militæret (med et grund- og vagtberedskab), toge, busser m.v. Men nogle firmaer går på vågeblus, og dér er det en god ide at få styr på hvem der har hvilke opgaver under ferien.

Det er et område mange glemmer, og det kan hurtigt ende med ubehagelige afbrydelser af festlighederne hvis ikke der etableres aftaler om vagternes fordeling. Det kunne være brand på fabrikken, vandskader, indbrud m.v. Få styr på tingene så alle ved om det er i år eller næste år de skal være til rådighed. Det gør afbrydelsen nemmere at fordøje for alle, hvis den skulle ske, hvad ingen håber, naturligvis.

I dag skal vi høre noget meget anderledes, nemlig lidt metal for også at tage den yngre gruppe med i julestemningen på årets julekalender:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *