Postordre gaver

Så er det ved at være tid til at få bestilt de sidste gaver, særligt hvis de skal frem via PostDanmark. 🙂

Vi ved alle, at PostDanmark har travlt op til jul. Når et brev ofte ikke kan nå fra Kalundborg til Slagelse, så er der heller ingen tvivl om, at det godt kan betale sig at være på forkant med udviklingen – hvis du vil være helt sikker på din gave er fremme til juleaften.Jeg var i år allerede ude og hente julegaver til mine tre dejlige børn i oktober måned. Det gjorde det jo dejligt nemt og stressfrit at disse kunne afleveres i god tid. Det skabte tidsmæssigt overskud, hvilket julekalenderen havde godt af, og de andre blogs kunne også vedligeholdes fordi jeg var forud for min tid. Det kan du bl.a. bruge bladet Psykologi til at hjælpe dig med. Identificere stressfaktorer, og gøre noget ved dem.Om kvindeblade har jeg skrevet artiklen “Derfor er kvindeblade ikke kun for kvinder“…

Tænk på et abonnement måske også er en rigtig god gaveidé – det strækker din gave hen over hele det næste halvår, og du giver inspiration til dine venner og familie ad denne vej.

Uanset hvad du vælger, så husk, at PostDanmark er en væsentlig faktor i at få det hele til at gå op før jul. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *