Speciel dag i dag…

I dag skrives datoen 12-12-12, en meget speciel dag, for da vi “kun” har 12 måneder vil dette ikke gentage sig før i næste århundrede… Jeg har faktisk en kollega som bliver gift i dag, og stort tillykke til Harry og Karin. Jeg er stensikker på de nok skal få sig en helt speciel dag. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for at fejre dem behørigt. Datoen er nem at huske, og det kan i sig selv være en udfordring i en tid hvor alt skrives i kalendere.

Vi mennesker er blevet dårlige til at huske, og derfor vil jeg i dag dele et huskespil her på julekalenderen:

http://flashgamesspot.com/da/play/christmas-memory-game-a-christmas-themed-memory-m/flash-game/.

Rigtig god fornøjelse. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *