Apple produkter under juletræet i år?

Mange har stensikkert overvejet at give en iPod til familiemedlemmer eller venner i år, og for dem med større spenderbukser er der måske også tænkt på en iPad i år. Der er meget at vælge imellem, og jeg vil godt knytte et par kommentarer til IT-udvalget i dagens indlæg.De fleste tv-seere har nok bemærket reklamerne for Duka PC der har rullet hen over skærmene på det seneste. De får det hele til at fremstå som en leg, hvis bare du vælger en Duka PC. Gamle mennesker bruges naturligvis, fordi ideen (læs: fordommen) er, at ældre mennesker skulle have sværere ved at håndtere IT end andre…

Der vil altid være nogle som ikke gider sætte sig ind i hvad en computer kan. Uanset hvor brugervenligt et styresystem er, så vil der altid være dem der synes det er “for svært”. Jeg synes dog vi alle bør huske hvordan vore børn (og for nogle deres børnebørn) går til sagen for at forstå hvad der er svært eller let.

Det hele afhænger af perspektivet. 🙂

Når jeg ser mine børn gå i gang med Xboxen de har hjemme hos deres mor, så er der ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre. Når de ser en computer, så er det fuldstændig det samme. Børn prøver sig nemlig frem.

Den dag eventyrlysten er væk, så er folk “for gamle” – uanset om de kun lige er fyldt 25 eller har rundet de 80. 🙂

Derfor er der ingen grund til at købe en Duka PC tablet der er flere hundrede kroner dyrere end en iPad fra Apple, for med den rette indstilling til tingene, så kan du med garanti godt få dit barn eller barnebarn til at hjælpe dig med at få alle funktionerne ind i rutinen, og det kunne jo i sig selv give en hyggelig og sjov juleaften, ikke sandt?

PS: Det er fint nok Duka giver sit bud, men produktet er, hvis jeg må sige det ligeud, for dyrt i forhold til det produkt du får i hånden – noget man i øvrigt er nødt til at tjekke nettet for at finde ud af, for annoncerne fortæller det ikke selv. Så god markedsføringsskik må være deres mål for 2013. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *