Sidste år havde vi for længst sne

Sidste år havde vi for længst sne ved denne tid, så der er faktisk noget at glæde sig over, selvom blæsten gør at det føles noget koldere end det egentlig er. 🙂

Børnene vil så gerne have hvid jul, og vi forstår dem jo godt når sangene går i stil med “I am dreaming of a white christmas” osv. Ikke desto mindre er det nok en god ide at sikre sig et par kilo salt før butikkerne måske igen i år får udsolgt af disse gyldne korn.

Så selvom udsigten ikke ligefrem er til sne med det samme, så kan det godt anbefales at være forberedt. Det samme gælder hvis du selv kører en blog på dit eget domæne. Så vil du nok være glad for, at høre, at WordPress her til morgen er udkommet i version 3.3.

God jul til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *