Orkan for 11 år siden

For 11 år siden, i 1999, oplevede vi en kæmpe orkan her i landet. Den kan du læse mere om ved at klikke her: http://www.dmi.dk/dmi/index/viden/temaer/vinterstormene_1999-2000/vinterstormene_-_3_december.htm.

Hvis du gerne vil se vejrudsigten fra dengang, så kommer den her:Det håber vi ikke at få igen, selvom snefygning allerede har spøgt her i landet.

Temperaturprognoserne for december antyder p.t. (skrevet den 28.11) en temperatur på 0,6 grader Celsius. Lige over frysepunktet, men naturligvis belagt med ganske stor usikkerhed.

Den koldeste decemberdag registreret herhjemme var i 1981 hvor minus 25,6 grader Celsius – og i hele måneden i det år minus 4 grader.

Det er altså barske løjer, og udskiftning af kølervæske kan godt være en rigtig god ide. Faktisk så god, at hvis du allerede havde glemt du kun havde vand på din køler skal du nok skynde dig at skifte med en blanding af kølervæske og vand for at frostsikre din bil. Hvis du er i tvivl om frostsikringen af din bil kan din lokale mekaniker hjælpe dig med at tjekke hvilken temperatur din bil kan modstå når den overnatter ude i indkørslen.


Supertilbud: Alle der i dag køber e-bogen “Tjen penge online” får ganske gratisSådan tjener DU penge på bannerreklamer” tilsendt pr. e-mail.
Du køber, som sædvanlig, via siden her: http://www.blunck.dk/tjen-penge-online/


Dagens tip: der er mange varer som er billigere på den nordlige side af sundet, og udover indkøbet af julegaver kan du også drage nytte af billige reservedele når du først har taget køreturen.


En tur nord for landet kan være godt til at hente billigere julegaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *