Julegaver – gode ideer til at spare penge på årets julegaver

Den første låge i årets julekalender indeholder gode ideer til hvordan du kan spare penge på årets julegaver. Før du får set dig om er der mange julegaver der skal købes. Nærmeste familie og venner bliver hurtigt til rigtig mange penge.

Men hvad får du for pengene hvis du ikke planlægger dine julegaver?

Tænk dig rigtig godt om. Du kan faktisk spare mange penge hvis du planlægger dine julegaver rigtigt. Foren dig med familie og kig sammen på muligheden for at sammensætte lidt større julegaver for præcis de samme penge som du ellers ville få ganske små julegaver.

Måske ønsker din nevø sig en Wii. Det er jo en god investering, men de 1200,- i Elgiganten er jo også en del. Måske kan du forene dig med forældrene eller andre familiemedlemmer, og derved får du mulighed for at give den slags julegaver – ved at samle alle enkeltbeløbene.

Giv personlige julegaver
Du kan også overveje at give personlige julegaver. F.eks. elektroniske billedrammer. De koster små 100-150,- afhængig af modellen. Hvis du holder øje med tilbudsaviserne kan december måned blive din allerbedste måned når det gælder at spare penge samtidig med at du kan give julegaver folk husker.

Bliver modtageren træt af det oprindelige billede kan der altid indsættes et ekstra billede, og enkelte modeller kan skifte mellem flere billeder. På den måde kan din julegave blive et slideshow med billeder fra året der er gået. På den måde kan sjove oplevelser foreviges på en måde som gør årets julegaver mere personlige.

Når der ikke er de store penge til julegaver
Pas for alt i verden på med at tage lån for at købe årets julegaver. Det nytter ikke noget at købe julegaver der er for dyre til at matche dit budget, og du kan lige så godt bruge de muligheder der ligger i god planlægning frem for at skulle banke af på en gæld indtil sommerferien står for døren.

Det kan du læse mere om på bloggen “Genfind kontrollen over dine penge

Lad julen 2010 være året hvor du fik givet gode julegaver uden at sprænge budgettet. Det gør det langt sjovere at give gaverne når du ved, at du havde råd til alle gaverne, frem for at du bagefter skal ærgre dig over en gæld fordi du gerne ville være generøs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *