Julen varer lige til Påske

“Julen varer lige til Påske” lyder det så ganske sødt i en af julesangene, og på mange måder kan vi her i landet sagtens identificere os med dette begreb. Der har for første gang i rigtig mange år været sne og frost i et hidtil uset omfang… Ikke kun Danmark har fået sne og frost. Det er faktisk også vore franske og spanske brødre og søstre der har fået en del sne…

Nu ser det ud til at være slut. Foråret er endelig ved at få fat i naturen, og det går den rigtige vej. Samtidig er det også tid til at annoncere Påskens komme. Ikke kun i forhold til Kylle-Kylle (Tuborgs Påskebryg) er kommet på gaden, men også fordi børnene mange steder leger med farvning af æg og andre sjove ting at fordrive påskeferien med.

Her fra julekalenderens side er det også et “på gensyn” idet jeg, som sagt, vender stærkt tilbage i slutningen af november – og hele december med en masse sjove ting. Jeg vil tage revanche for 2009 julekalenderen, som ikke forløb helt som planlagt.

Alle tekniske forhindringer er rettet til, og samtlige blogs på HELE familiedomænet er opdateret til WordPress 2.9.2 med tilhørende migrering af de bagvedliggende MySQL-databaser. Så alt skulle gerne være klappet og klart til en begivenhedsrig julekalender 2010 når den tid kommer.

Foreløbig skal der lyde de bedste ønsker om en god weekend og en rigtig god Påske til alle læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.