Glædelig jul til alle

Hermed forsinkede julehilsner til alle. 🙂

Jeg håber I alle har haft en rigtig god aften i familie og venners lag, og at I allesammen har hygget godt med god mad, lidt vin, rare gaver, god stemning og alt det som hører med til en god juleaften.

Jeg vil gerne beklage de fejl der skete som følge af helbredssituationen. Jeg har en del ting at følge op på, og derfor vil jeg også opfordre til at du fortsat følger julekalenderen.

Jeg mangler stadig svar fra vinderen af rød- eller hvidvinen. Forsvandt du fra jordens overflade? Jeg prøver at sende en mail, og følger op på det.

Glæd jer alle. Der kommer nyt om e-bogen om kommunikation, og mange andre glædelige ting her på årets julekalender. Jeg håber på denne måde at have givet inspiration og glæde i løbet af december, og takker alle for den positive interesse I har udvist for årets julekalender.

Glædelig jul, og snarligt Godt nytår. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *