Dag 11 — Lasses fødselsdag

I dag er det min nevø, Lasses fødselsdag. Før i tiden kaldte man den 11. december (og 11. juni) for fandens fødselsdag, fordi man tidligere betalte terminer to gange om året. Nu til dags er den tradition næppe spor udbredt mere. De fleste er overgået til månedlige budgetter — også selvom de betaler kvartalsvis til kreditforeningen.

Sådan er der så mange ting som forsvinder, og erstattes af nye ting. Ganske som også softwaren bag denne julekalender er begyndt at drille en smule. Redigeringsfunktionen, som skulle frigive på bestemte tidspunkter er åbenbart lidt fejlbehæftet, hvilket enkelte af de opmærksomme læsere måske allerede har bemærket.

Tidligere udkom indlæg præcis kl. 0:01 hver dag, men lige nu har jeg lidt tekniske drillerier, og må følgelig følge manuelt op på problemet. Jeg håber, naturligvis, på en teknisk løsning i næste opdatering, og tjekker alt jeg kan for at få funktionen til at fungere.

Men i dag er vi næsten halvvejs. Om under to uger sidder vi alle midt i juleanden, kalkunen, flæskestegen, eller hvad I nu ellers har af traditioner.

I dag kunne det være sjovt at dele jeres traditioner med andre, og jeg vil derfor meget gerne høre hvordan I fejrer jul. Hvilken mad synes DU hører til et veldækket julebord?

Dagens videoSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *